Gents

The Real Barber Finish, 

Een traditioneel en mannelijk kapsel vraagt om een stevige hold en de juiste dosis flexibiliteit. Veel kappers vinden het lastig om daarvoor de juiste producten te vinden. Daarom ontwikkelden de kappers van Gents op basis van jarenlange ervaring haarcosmetica die deze eigenschappen combineren. Een glanzende of juist een matte look, just-out-of-bed of een klassieke, ingeschoren scheiding: er is altijd een product van Gents dat het mogelijk maakt.

Gents Producten

Uitverkocht

Gents Dry Mud

€ 22,00 € 19,95
Uitverkocht

Gents Dry Mud

€ 22,00 € 19,95

Gents Dry Mud

Hold 7. Shine 1. Volume 4. \ 150 ml

Eigenschappen –  Deze droge wax geeft het haar een matte finish. De wax geeft het haar stevigheid met een natuurlijke uitstraling. Laat het haar voller lijken en maakt absoluut niet vet.

Gebruik –  Verdeel een kleine hoeveelheid tussen de handen voor het aanbrengen op droog haar.

Zonder parabenen en siliconen. Proefdiervrij

Sale!

Gents Wet Pomade

€ 21,60 € 19,95
Sale!

Gents Wet Pomade

€ 21,60 € 19,95

Gents Wet Pomade

Hold 4. Shine 5. Volume 4.

Eigenschappen – Deze unieke, wateroplosbare pomade zorgt voor superveel glans en een stevige grip voor die echte vintage look. Met deze pomade blijft het haar lang in model en ruikt het ook nog eens lekker fris, dankzij de geur van citrus en cederhout.

Gebruik – Wrijf Gents Wet Pomade in de handpalmen en breng het aan op het haar. Dit product doet ­z’n werk op zowel droog als handdoekdroog haar.

Tips – Föhn het haar eerst in het gewenste model en verdeel Gents Wet Pomade daarna pas door het haar. De hold van het product is dan extra stevig.

Zonder parabenen en siliconen. Proefdiervrij.

Sale!

Gents Wax Shaper

€ 21,60 € 19,95
Sale!

Gents Wax Shaper

€ 21,60 € 19,95

Gents Wax Shaper
Hold 5. Shine 2. Volume 4.

Eigenschappen – Op zoek naar de ultieme just-out-of-bed-look? Met deze stevige wax shaper creëer je ‘m simpel en snel! Maar ook een natuurlijke look is mogelijk. Het is maar net hoeveel je van het product gebruikt. Gents Wax Shaper heeft een rijke geur van vanille en kokos en houdt het haar soepel en flexibel.

Gebruik – Om de volle kracht van Gents Wax Shaper te ervaren, breng je het aan op droog haar. Wrijf het product goed warm in de handpalmen en breng daarna het haar in model. Op zoek naar minder hold en meer flexibiliteit? Gebruik Gents Wax Shaper dan op nat haar.

Tips – Ultrastrakke fixatie én extra glans combineren voor die authentieke fiftieslook? Vermeng Gents Wax Shaper met een beetje Gents Wet Pomade.

Zonder parabenen en siliconen. Proefdiervrij.

Sale!

Gents Super Gel

€ 20,50 € 18,95
Sale!

Gents Super Gel

€ 20,50 € 18,95

Gents Super Gel

Hold 5. Shine 5. Volume 3. \ 150 ml

Eigenschappen – Gents Super Gel is goed om het haar veel textuur te geven en springerige haren te temmen. Het geeft een glanzende/wet look, geeft definitie aan kort krullend haar en is niet aan te raden voor fijn of steil haar omdat het verzwarend werkt. Gents Super Gel wordt hard zodra het haar droog geworden is.

Gebruik – Breng de gel met je vingers aan op droog of handoekdroog haar en stijl het in ieder gewenst model. Kort haar aanbrengen om springerig haar glad te maken en om een wetlook te creeren.

Tips – Teveel Gents Super Gel kan averechts werken op het haar, maar te weinig gebruiken zal niet genoeg effect geven. Begin dus met een kleine hoeveelheid en voeg wat toe als het nodig is. Maak het zonodig een klein beetje nat en breng het haar opnieuw in model.

Zonder parabenen en siliconen. Proefdiervrij.

Sale!

Gents Sticky Paste

€ 21,00 € 19,95
Sale!

Gents Sticky Paste

€ 21,00 € 19,95

Gents Sticky Paste
Hold 4. Shine 4. Volume 4.

Eigenschappen – Met Gents Sticky Paste breng jij kort tot halflang haar binnen no-time in model. De hold is sterk, maar tegelijkertijd zorgt de paste ook voor beweging en textuur. Daardoor blijft het haar flexibel, terwijl het toch creatief te stijlen is. De geur is stoer en mannelijk, met accenten van hout, amber en musk.

Gebruik – Neem een flinke lik uit het potje en breng het aan op het haar. Gebruik de paste op droog haar voor extra stevigheid en op vochtig haar wanneer het haar iets flexibeler en beweeglijker mag blijven.

Tips – Bij Gents Sticky Paste geldt: hoe meer je gebruikt, hoe geprononceerder het effect. Wees dus niet bang om teveel te gebruiken. Let wel op dat je, zodra het kapsel in model zit, niet meer door het haar wrijft!

Zonder parabenen en siliconen. Proefdiervrij.

Sale!

Gents Mad Clay

€ 22,00 € 19,95
Sale!

Gents Mad Clay

€ 22,00 € 19,95

Gents Mad Clay

Hold 4. Shine 1. Volume 5.

Eigenschappen – Dankzij het ingrediënt kaolin geeft deze flexibele clay voor een matte finish. Omdat dit product het haar niet onnodig verzwaart, is het ideaal voor korter tot middellang haar. Dun en futloos haar krijgt in no-time weer volop veerkracht en volume.

Gebruik – Een klein beetje Gents Mad Clay is genoeg om handdoekdroog haar in model te brengen. Wrijf het tussen de vingers en modelleer het haar met de handen voor lekker veel volume en flexibiliteit.

Tips – Is de hold van een kleine hoeveelheid Gents Mad Clay niet voldoende? Wrijf dan steeds een beetje meer in het haar, totdat de gewenste stevigheid bereikt is. Wees niet bang om teveel te gebruiken: de clay is gemakkelijk uitwasbaar.

Zonder parabenen en siliconen. Proefdiervrij.

Sale!

Gents Shave Shampoo

€ 18,00 € 15,95
Sale!

Gents Shave Shampoo

€ 18,00 € 15,95

Gents Shave Shampoo

Shine 4. Volume 4. \ 150 ml

Eigenschappen – Gents Shave Shampoo is de allereerste 3-in-1 shampoo ter wereld. Het rijke schuim heeft een stoere, mannelijke geur van citrus, cederhout en amber en verzorgt niet alleen het haar, maar is ook vochtinbrengend voor het hele lichaam. Bovendien maakt de glycerine in de shampoo het mogelijk om onder de douche te scheren, zonder de huid uit te drogen.

Gebruik – Neem een kleine hoeveelheid  Gents Shave Shampoo in de hand en verdeel het rijke schuim op hoofd en over het lichaam. Het schuim is niet alleen reinigend, maar ook vochtinbrengend. Unieke ingrediënten verkleinen de schuimdeeltjes en maken het scheren extra gemakkelijk.

Tips– Gents Shave Shampoo bespaart ruimte in de badkamer, want het maakt scheergel overbodig. Het is namelijk ook geschikt om het gezicht te scheren. Verdeel daarvoor een kleine hoeveelheid van het product op een vochtig gezicht.

Zonder parabenen en siliconen. Proefdiervrij.